برای ساخت انیمیشن تبلیغاتی به چه کسی مراجعه کنیم ؟
انیمیشن تبلیغاتی چیست؟ نکات مهم ساخت و تاثیر آن در تبلیغات
استفاده از انیمیشن های تبلیغاتی برای کسب و کار شما تاثیر زیادی در شناساندن خدمات شما و جذب مخاطبان دارد. بخصوص امروزه اثبات شده که انیمیشن تبلیغاتی کوتاه تاثیرگذاری بسیار بیشتری نسبت به ویدئوهای تبلیغاتی دارد. امروزه روش های مختلفی برای ساخت این انیمیشن ها وجود دارد که در این مقاله بررسی می کنیم. همچنین به بررسی دقیق تر مزایا و اثرات استفاده از این نوع تبلیغات می پردازیم.
انیمیشن تبلیغاتی چیست؟
ویدئوی کوتاه که متشکل از تصاویر متحرک بوده و بصورت حلقه ای تکرار می شود را انیمیشن تبلیغاتی می گویند. این روش برای تبلیغات در حوزه های دیجیتال مارکتینگ بسیار رایج است. مزیت این روش، تکرار شونده بودن و پخش یکپارچه آن است. کاربر در نگاه اول متوجه این تکرار نشده و برایش جذاب به نظر می رسد.
از این روش تبلیغاتی می توان برای معرفی محصول یا خدمات هر کسب و کار استفاده کرد. زیرا در مقایسه با یک محتوای ثابت و استاتیک، تحرک و پویایی برای کاربران جذاب تر است. بنابراین، انیمیشن سازان با طراحی انیمیشن های حرفه ای در قالب تبلیغات ابتکاری و جدید، می توانند خدمات تبلیغاتی بی نظیری به شرکت ها ارائه دهند.
نکات مربوط به ساخت و تولید انیمیشن تبلیغاتی
ساخت انیمیشن های تبلیغاتی نیازمند توجه به نکات بسیارمهمی است. این انیمیشن ها کوتاه هستند و برای اثرگذاری بر مخاطب معمولا 5 الی 6 ثانیه بیشتر فرصت ندارید. بنابراین ساخت و تولید باید بگونه ای باشد که علاوه بر رساندن پیام موردنظر، طراحی بی نقصی داشته و برای کاربر جذاب باشد. مهمترین نکاتی که در ساخت این نوع تبلیغات باید دقت شود عبارتند از:
- استفاده از سناریویی جامع، حرفه ای و پرمحتوا
- بکارگیری ایده های مبتکرانه و جدید
- استفاده از گرافیک حرفه ای
- استفاده از صداهای باکیفیت و حرفه ای برای صداگذاری
- ایجاد هماهنگی میان صدا و تصویر
- زمان بندی صحیح برای رسیدن به بهترین نتیجه
- رعایت قوانین کپی رایت در استفاده از برخی شخصیت های کارتونی که در انحصار شرکت های خاص قرار دارند.
اثرات و مزایای ساخت انیمیشن های تبلیغاتی
هماهنگونه که بیان شد، این روش تبلیغاتی بسیار قدرتمند و پربازده است.
- به کمک انیمیشن تبلیغاتی می توانید مخاطب را در مدت زمان بسیار کوتاه سرگرم کنید.
- در این روش، آزادی عمل بیشتری دارید و می توانید از هر ایده خلاقانه ای یک محتوای ویدئویی جذاب برای معرفی خود بسازید.
- استفاده از این روش، محدود به شرکت های بزرگ نیست بلکه هر کسب و کار نوپا و کوچکی می تواند از آن استفاده کند.
- در حالت تبلیغات بصری و نمایشی، اطلاعات بیشتری به مغز ما ارسال می شود. با استفاده از تصاویر می توان یک مفهوم را بهتر منتقل کرد.
- استفاده از این روش، بسیار موثرتر از ارتباطات کلامی با مخاطبین است. در این حالت، دیگران تلاش بیشتری برای شناخت بیشتر شما خواهند داشت.
- به هر میزان که ذهن شما بتواند قوانین طبیعت و حقایق را کنار بزند می توانید رویاپردازی کنید. درصورتی که در ساخت ویدئو تبلیغاتی، چنین امکانی وجود ندارد.
- این روش به دلیل مقرون به صرفه بودن و زمان موردنیاز کمتر، برای کسب و کارهای کوچک و نوپا نیز قابل استفاده است.
- برای آماده سازی انیمیشن تبلیغاتی که اغلب از موشن گرافیک استفاده می شود، براحتی می توان در هر مرحله تغییرات موردنیاز را انجام داده و بروزرسانی کرد.
برای سفارش ساخت انیمیشن تبلیغاتی به تیم حرفه ای و متخصص پارت انیمیشن مراجعه کنید .:
https://partanimation.com/making-promotional-animations/
شروع انیمیشن
بعد از سال 1895 که برادران لومیر در فرانسه سینما را ابداع کردند و پس از آن که شور و شوق مردمان جهان نسبت به دیدن تصویر متحرک فزونی یافت. هنرمندانی در اوایل قرن بیستم و دهه اول 1900 نسبت به تجربیاتی در حوزه تصویر متحرک و متحرک سازی تصاویر نقاشی شده اقدام نمودند که میتوان این حرکت ها را به عنوان اولین گام ها برای تولد انیمیشن تلقی نمود.
همچنین می توان با مراجعه به تاریخچه انیمیشن در اینترنت اطلاعات دقیق تری از این هنر-صنعت به دست آورد. بد نیست بدانیم مطابق با آما، صنعت انیمیشن در سال 2016 در دنیا بیش از 300 میلیارد دلار درآمدزایی داشته است که 50 درصد این درآمد نصیب استودیو های انیمیشن سازی ژاپن شده است. 46 درصد از این درآمد از آنِ آمریکا و کانادا بوده است و تنها 4 درصد از درآمد صنعت انیمیشن به سایر کشورهای دنیا اختصاص داشته است. که کشور ما ایران مبلغ ناچیزی – نزدیک به صفر مطلق – را در این حوزه به خود اختصاص داده است
هرچند وجود چندین شرکت انیمیشن سازی معتبر و همچنین گروههای کاری انیمیشن این پتانسیل را -خصوصا در چند سال اخیر- در ایران فراهم آورده است که بتوان کار هایی با استانداردهای بین المللی را تولید نمود اما هنوز تا رسیدن به آن چشم انداز رویایی که صنعت انیمیشن ایران در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد و بتواند از این طریق درآمد زایی داشته باشد راهی طولانی در پیش است اما باید جوانه های تازه رویده در حوزه صنعت انیمیشن راه در دل جوانان این مرز و بوم به عنوان یک گام تلقی نمود و به نظر میرسد که اتفاقات خوبی در آینده ای نزدیک و شاید کمی دورتر در انتظار صنعت انیمیشن ایران باشد که البته نیازمند سرمایه گذاری بسیار بالا و همچنین اعتماد به جوانها و حراست از نیروهای انسانی حرفهای و زبده در این هنر-صنعت جهانی است.
در واقع یک دوربین فیلمبرداری در یک ثانیه 24 عکس ثابت از یک پدیده در حال حرکت ضبط می کند آپارات های سینمایی همان 24 عکس را با همان سرعت 24 فریم بر ثانیه مقابل دیدگان ما پخش میکنند و از آنجا که توهم بینایی یک پانزدهم ثانیه است و این پخش تصویری بدون وقفه ادامه پیدا می کند ما نمی توانیم خلأهای میان عکس های ثابت را ببینیم و چون موضوع از سوژه متحرک بوده است بنابراین ما نیز حرکت را از خلال تصاویر ثابتِ به حرکت در آمده درک می کنیم
در انیمیشن نیز طراح انیماتور همین کار را می کند او برای هر ثانیه حداقل 8 به طور متوسط 12 و اخیراً 24 فریم طراحی میکند البته این موضوع به تکنیک ساخت انیمیشن هم بستگی بسیار زیادی دارد چنانچه در انیمیشن دستی برای هر ثانیه 8 تا 12 فریم طراحی میشود و بعد آنها ضرب در 3 یا 2 می شوند یعنی اگر 8 فریم طراحی شده باشد از هر فریم سه کپی و چنانچه 12 فریم طراحی شده باشد از هر فریم 2 کپی گرفته شده و نهایتا به همان 24 فریم بر ثانیه (استاندارد پخش سینمایی) می رسد.
با هزاران مشقت
بنابراین چنانچه ساخت انیمیشن با تکنیک طراحی دستی صورت پذیرد طراح انیماتور می بایست برای ساخت یک انیمیشن چند دقیقه ای هزاران فریم تصویر ثابت طراحی کند که کاری بسیار سخت و طاقت فرساست و حتی با وجود نرمافزارهای جدیدی که در این زمینه یه طراحان کمک میکنند اما همچنان این فرآیند بسیار وقت گیر و زمانبر است اما چنانچه از تکنیکهای دیگر انیمیشن خصوصاً در حوزه رایانه مثل انیمیشن سه بعدی یا تکنیک کات اوت استفاده شود این فرایند تا حدودی ساده تر خواهد بود.
با این حال باز هم نیاز است برای هر ثانیه تعدادی طراحی صورت پذیرد و آن را از طریق نرم افزار مربوطه متحرک سازی انجام شود که با توجه به تکنیک دو بعدی یا 3 بعدی بودن آن و همچنین نرم افزاری که در فرایند متحرک سازی مورد استفاده قرار می گیرد این موضوع می تواند زمان نسبتا طولانی را به خود اختصاص دهد اما به هر حال از ساخت انیمیشن به شیوه ای طراحی دستی کوتاه مدت خواهد بود و سرعت اجرای آن بالاتر است اما ممکن است معایبی نسبت به انیمیشن سازی دستی داشته باشد که در معرفی نرم افزار ها و تکنیک ها مشروح آن را مورد بررسی قرار خواهیم