سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روپوش پزشکی خوب و شیک چه ویژگی هایی دارد ؟

روپوش پزشکی و پرستاری، از پرکاربردترین البسه بیمارستانی هستند که به عنوان لباس فرم پرستاران و پزشکان شناخته می‌شوند. پرستاران، پزشکان و به طور کلی تمامی پرسنل مراکز درمانی، در محیطی پراز آلودگی و بیماری مشغول هستند و درصورتی که از خود در برابر آن‌ها محافظت نکنند، سلامتی خود و بیماران را به خطر خواهند انداخت. در این شرایط، استفاده از روپوش پزشکی و پرستاری، یکی از بهترین راه‌های جلوگیری از نفوذ ویروس‌ها و آلودگی‌ها است.

این دسته از لباس‌ها به دلیل شرایط خاص حاکم بر مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، به نحوی طراحی و تولید شده‌اند که ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشند و بتوانند در برابر شست‌وشو و جذب آلودگی مقاومت مناسبی از خود نشان‌دهند. با توجه به موارد گفته شده؛ افرادی که به دنبال تهیه روپوش پزشکی و پرستاری هستند، قبل از خرید تلاش می‌کنند تا نسبت به ویژگی روپوش پزشکی شیک شناخت پیدا کنند. ما در این مقاله قصد داریم تا با شرح روش های تشخیص روپوش با کیفیت، به شما کمک کنیم تا با شناخت ویژگی روپوش پزشکی و پرستاری خوب، روپوش مناسبی تهیه کنید. از آن‌جایی که روپوش پرستاری و پزشکی از نظر ویژگی‌ مشابه یک‌دیگر هستند، ویژگی‌ روپوش پرستاری خوب و ویژگی روپوش پزشکی خوب را باهم ذکر خواهیم کرد.

روپوش پزشکی

ویژگی روپوش پرستاری خوب (ویژگی روپوش پزشکی خوب)

از آن‌جایی که این دسته از روپوش‌ها در محیط‌های بیمارستانی و پزشکی مملو از آلودگی و بیماری قرار دارند باید از نظر بهداشتی و پوششی، ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشند. این ویژگی‌ها عبارت‌اند از:

  • مقاومت در برابر شست‌وشو

مقاومت در برابر شست‌وشو را شاید بتوان مهم‌ترین ویژگی روپوش پرستاری خوب دانست. همانطور که گفتیم از آن‌جایی که از روپوش‌های پرستاری و پزشکی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استفاده می‌شود؛ بسیار حائز اهمیت است که این دسته از روپوش‌ها در برابر شست‌وشو مقاوم باشند و پس از شست‌وشو با مواد شوینده قوی؛ کیفیت و رنگ خود را از دست ندهند. البسه بیمارستانی برای مقاومت در برابر تغییر و از دست‌دادن رنگ، باید ضدآب ژاول باشند.

  • ایجاد تمایز میان کادر مراکز درمانی و مراجعین

روپوش‌های پزشکی و پرستاری، باید دارای طراحی و رنگ منحصربه‌فردی باشند که موجب تمایز آن‌ها از دیگر افراد حاضر در مراکز درمانی شود. این اتفاق موجب سهولت تشخیص پرستاران و پزشکان برای مراجعین می‌شود.

  • خنکی، سبکی و راحتی

شیفت‌های طولانی مدت پرستاران و پزشکان یکی از نکاتی است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشت. پرستاران و پزشکان باید روپوشی به تن داشته باشند که با توجه به فعالیت‌های فیزیکی آن‌ها، باعث عرق‌کردن آن‌ها نشود. یکی از مواردی که می‌تواند راحتی این افراد را در بر داشته باشد، استفاده از روپوشی است که آزادی عمل مناسبی به مصرف‌کننده آن بدهد. توجه به نکات کوچکی مانند قرار دادن جیب بر روی روپوش‌ها برای پرستاران و پزشکان که باید همواره برخی از وسایل و تجهیزات خاص را برای رسیدگی لحظه‌ای به بیماران به همراه داشته باشند؛ یکی از مواردی است که توجه به آن می‌تواند راحتی خاصی را برای آنان فراهم کند. 

  • استفاده از پارچه مناسب در تولید

پارچه‌هایی که برای تولید روپوش پزشکی و پرستاری استفاده می‌شوند، معمولاً یکی از پارچه‌های تترون، ترگال ساده و ترگال کج‌راه هستند. این سه پارچه که هرکدام درصد ترکیب متفاوتی از نخ پنبه و پلی استر هستند که ما در مقاله‌ای جداگانه به پارچه روپوش پزشکی و پرستاری، پرداخته‌ایم. پارچه استفاده شده در تولید روپوش‌های پزشکی و پرستاری باید موجب احساس راحتی در لباس شوند. 

  • ضدحساسیت بودن

همانطور که ذکر کردیم کادر محترم درمان، ساعات کاری طولانی مدتی دارند و استفاده از روپوشی باکیفیت که راحتی خوبی در پی داشته باشد؛ یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ های روپوش پزشکی خوب است. یکی از روش های تشخیص روپوش با کیفیت نیز توجه به ضدحساسیت بودن روپوش است. روپوش‌هایی که در آن‌ها از پارچه تترون و ترگال کج‌راه استفاده شده، معمولاً ضدحساسیت هستند و مشکلی از این بابت برای افرادی که آن را به تن دارند، ایجاد نمی‌کنند.

  • توجه به سلیقه مصرف‌کننده

تمامی افراد زمانی یک لباس را خریداری می‌کنند که علاوه بر زیبا بودن لباس و نشست آن در تن، به طرح و رنگ آن نیز توجه می‌کنند. در رابطه با روپوش‌های بیمارستانی نیز، پرستاران و پزشکان علاقه دارند تا لباسی زیبا و مناسب به تن کنند تا همواره شیک به نظر برسند. درنتیجه ویژگی یک روپوش پزشکی خوب را می‌توان زیبایی در هنگام به تن کردن نیز، دانست.

  • داشتن ویژگی‌های بصری و جذابیت ظاهری

همواره گفته شده که روحیه، نقش به‌سزایی در مقابله با بیماری‌ها دارد. یکی از مواردی که می‌تواند موجب افزایش روحیه و ایجاد حس خوب در بیماران و مراجعین به مراکز درمانی شود، شیک و زیبا بودن محیط و البسه پرستاران و پزشکان است. برای مثال در مراکز درمان مختص کودکان، استفاده از روپوشی که دارای طرح و رنگ جذاب برای کودکان باشد، می‌تواند هم موجب احساس راحتی آن‌ها با کادر درمان و هم ایجاد حس مثبت در آن‌ها شود. 

برای افرادی که قصد خرید روپوش‌های بیمارستانی دارند؛ بسیار مهم است که نسبت به ویژگی روپوش پرستاری خوب (ویژگی روپوش پزشکی خوب) شناخت کافی داشته باشند و با استفاده از روش های تشخیص روپوش با کیفیت، بهترین و مناسب‌ترین روپوش را خریداری نمایند.

برای خرید روپوش پزشکی  و پرستاری می توانید به سایت دوخت نگار مراجعه و سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت کید .و یا با استفاده از اینک زیر اقدام به خرید روپوش پزشکی فرمایید :

https://dookhteyadegar.com/product-category/%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c-%d9%88-%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c/

انواع پارچه مورد استفاده در روپوش های پزشکی

  • برای ساخت روپوش ها از پارچه های کتان، تترون، ترگال، پنبه و پلی استر استفاده می‌شود.
  • پارچه‌های تترون معمولا پرمصرف ترین پارچه‌های مورد استفاده در بیمارستان ها هستند که به دلیل خنک بودن الیاف مورد استفاده در این پارچه این جنس یک انتخاب مناسب برای فصل تابستان است.
  • پارچه‌های ترگال نیز استفاده زیادی در تولید روپوش برای پزشکات و پرستاران دارد که نانع جذب مایعات توسط لباس می‌شوند.

 

در طراحی روپوش های آزمایشگاهی نیز باید مواردی را رعایت کرد:

پزشکان و دانشمندان آزمایشگاه مدام در حال حرکت و جابجایی هستند در نتیجه لازم است که روپوش‌ها دارای جیب باشند تا امکان حمل وسایل ضروری مثل قلم، دفترچه یادداشت و یا حتی گوشی موبایل را داشته باشند.

همچنین نحوه‌ی انتخاب دکمه های روپوش هم بسیار مهم است، دکمه های روپوش نباید به راحتی باز شوند چون ممکن است بدن در معرض آلودگی قرار گیرد و همچنین دکمه ها نباید به گونه ای باشند که باز کردن آنها مشکل باشد و وقت زیادی را از فرد بگیرد به هنین دلیل معمولا برای روموش ها چهار دکمه در نظر می‌گیرند که حد متوسط است.

 

نحوه‌ی نگهداری و شستشوی روپوش پزشکی

با کار در آزمایشگاه یا بیمارستان روپوش شما ممکن است کثیف شود و لکه بگیرد و از آنجا که روپوش ها قیمت بالایی دارند شما باید با نحوه درست شستشوی آنها آشنا باشید تا روپوش پزشکی شما خراب نشود و مدت طولانی برای شما کار کند.

روپوش پزشکی مردانه

نکات مهم در شستشوی روپوش آزمایشگاهی و پزشکی

برای پاک کردن لکه‌های مختلف راهکار های متفاوتی وجود دارد که راهکار پاک کردن چند نمونه از آن‌ها را برای شما توضیح خواهیم داد.

  • لکه خون: برای پاک کردن لکه خون ابتدا لباس را در آب سرد بخیسانید، مواظب باشید که از آب گرم استفاده نکنید چون باعث تثبیت لکه خون می‌شود و پاک کردن آن را دچار مشکل می‌کند، پس از این‌که بیشتر لکه با استفاده از آب سرد پاک شد از شوینده استفاده کنید و اجازه دهید حدود پنج تا ده دقیقه بماند سپس آن را آبکشی کنید.
  • لکه ناشی از ادرار،مدفوع،استفراغ: برای پاک کردن این لکه ها هم باید از آب سرو استفاده کنید قبل از آن با استفاده از یک شی مثل قاشق یا چاقوی یک‌بار‌مصرف لکه را از روی پارچه بردارید و به هیچ وجه پارچه را نمالید چون باعث تثبیت لکه می‌شود سپس می‌تواتید از مواد شوینده استفاده کنید و برای رفع بوی آن می‌توانید به آب جوش‌ شیرین اضافه کنید.
  • پماد: لکه هایی که پایه روغنی دارند، برای پاک کردن این لکه ها باید از آب گرم استفاده کنید، شما میتوانید روپوشتان را به همراه مقداری مناسب از ماده شوینده حدود پنج دقیقه در آب گرم بخیسانید و سپس آب‌کشی کنید.

همیشه قبل از این که روپوش پزشکی را در خشک کن بریزید آن را از نظر تمیز شدن لکه ها کاملا بررسی کنید و اگر لکه ای باقی مانده ابتدا آن را از بین ببرید. زیرا خشک کن موجب تثبیت لکه می‌شود و پاک کردن آن را بسیار مشکل می‌کند.

توجه داشته باشید که هرچه سریعتر نسبت به پاک کردن لکه ایجاد شده اقدام کنید، پاک کردن آن آسان تر خواهد بود و زمان کمتری از شما خواهد گرفت.